Truca’ns +34 610 07 57 09

 

Mètode útil

L’ADN útil: senzill, proper, pràctic

útil va néixer, sobretot, per fer les coses senzilles i pràctiques i per tenir, sempre, una relació propera. Aquest és el nostre ADN i, per tant, és present en tot allò que fem.

El llenguatge amb el qual treballem és senzill i les propostes són sempre aplicables. Això permet aconseguir els objectius i progressar. No volem (no pensem que calgui) fer les coses innecessàriament complexes. En això, aportem valor.

A més, posem l’accent en les relacions properes (amb els alumnes, amb els clients en general, amb els proveïdors, amb tothom): ens sentim més còmodes amb una relació positiva.

L’objectiu és oferir propostes concretes, viables. No una, sinó diverses. L’endemà d’una sessió amb útil, el/la participant ha de poder fer coses diferents de les que feia el dia abans. Aquest interès per la utilitat és allò que ens caracteritza.

Acompanyament i reptes

A útil busquem, sobretot, provocar canvis. Per fer-ho, incloem en la nostra metodologia dos aspectes fonamentals:

L’acompanyament als participants entre sessions. D’aquesta manera, multipliquem l’impacte de la formació/consultoria. L’acompanyament ens serveix per fer recordatoris, resoldre dubtes, ajudar a aplicar les coses al context real i estar sempre propers.

L’establiment de reptes de millora per part de cada participant. D’una banda, perquè aleshores la implicació personal és molt major; d’altra banda, perquè l’aprenentatge és més sòlid. El/la participant pren compromisos (sobretot, amb si mateix) respecte la seva millora.

Formació atractiva i “Learning by doing”

Proposem una formació atractiva: generar emocions positives durant la formació és essencial. Això inclou aconseguir un molt bon clima (l’humor i la sorpresa controlada hi juguen un paper important) i fer servir recursos atractius.

I ens interessa també l’aprenentatge eficaç. L’expressió anglesa respon a allò que fem: es tracta de “fer” coses, de posar-les en pràctica, perquè aprenem més quan practiquem.