Definir quin alumne volem i traçat un Pla Pedagògic per tal d’alinear-hi la nostra pràctica docent. Innovar tots junts i en la mateixa direcció.
Basades en competències de lideratge emocional i comunicació. Formar equips docents motivats. Aportacions recents de la neurociència al lideratge (neurolideratge).
Treballar en equip, com una comunitat de professionals, aprenent els uns dels altres; arribar a acords metodològics, fer observacions d’aula, introduir la pràctica reflexiva, la sessió clínica, l’autoavaluació i l’aprenentatge dialògic.
Quan l’alumnat entén com funciona el seu cervell, creix. Regula la seva conducta i aprèn millor, perquè incorpora una mentalitat de creixement. El projecte el treballem directament amb l’alumnat o bé mitjançant l’equip docent de l’escola.
Eines concretes per portar a l’aula, a partir del coneixement del cervell infantil i juvenil. Descobrim com funciona l’atenció, la memòria, la motivació… com es generen expectatives, què és el cervell social i què són les funcions executives… i ho convertim en eines per a equips docents.
Instruments d’avaluació formativa, programacions didàctiques, eines de relació amb infants i joves… propostes pedagògiques per a equips docents.
Implantar eines de coaching poc a poc (en la tutoria amb alumnat, entre docents, des de l’equip directiu…). Introduir la cultura del coaching al centre. Tota la comunitat educativa creix enormement.
Elaborar un marc de treball conjunt. Equip docent i famílies treballant junts, en una mateixa direcció. Compartim idees i eines sobre l’educació dels infants i joves.
Aprofitar al màxim les reunions que fem al centre. Organitzar-les i conduir-les de manera que siguin útils, que sigui una autentica eina de treball en equip. Evitar reunions que siguin una pèrdua de temps.
La pràctica de Mindfulness redueix l’estrès, aporta claredat mental, millora l’empatia, la connexió amb els altres i la calma. Extraordinària eina per a una bona pràctica docent.
Descarrega’t el nostre pdf aquí.
Entendre com funciona el cervell infantil i juvenil i incorporar eines per educar els fills/es. Descobrir com funciona el nostre cervell i perquè, com a pares i mares, actuem com actuem. Millorar el nostre benestar per poder educar millor.
Ajudar els fills/es a tenir un bon rendiment acadèmic i una bona experiència escolar. Motivar-los, donar-los eines i recursos per a un estudi eficaç, garantir el seu benestar emocional…
Donar eines útils als fill/es perquè, de manera autònoma, aprenguin a gestionar les seves emocions i les dels altres: superar entrebancs, identificar les emocions que senten, augmentar l’optimisme, relacionar-se amb els altres, millorar l’autoestima…
Aplicar eines de gestió emocional per a millorar el nostre benestar, factor clau per a poder educar millor.
Aprendre a practicar Mindfulness en família, per generar cohesió, calma i apropament. Saber transmetre als fills/es l’hàbit de la meditació, que els aporta benestar, millor rendiment acadèmic i millor relació amb amics i amigues.
Descarrega’t el nostre pdf aquí.
Apliquem tot allò que sabem del coneixement del cervell al lideratge d’equips de persones. Com podem motivar millor? Descobrim el cervell i aportem eines útils per als responsables d’equips.
Conduir equips de persones, motivant-les i dirigint-les cap als objectius. Formar equips de treball autònoms i eficaços. Aportacions recents de la neurociència al lideratge (neurolideratge).
La pràctica de Mindfulness redueix l’estrès laboral, aporta claredat mental en la presa de decisions i millora l’empatia i la capacitat de treball entre companys/es. El benestar de l’equip millora i els resultats empresarials, també.
Descarrega’t el nostre pdf aquí
Aplicar les competències emocionals a la feina diària: relació positiva amb l’equip, gestió correcta de conflictes, motivació, superació d’entrebancs, comunicació positiva, actitud personal…
Planificar correctament les tasques. Controlar els factors que fan perdre temps. Treure profit al temps disponible. Traducció pràctica i senzilla de les lleis de gestió del temps.
Millorar l’organització i la conducció de reunions. Identificar les comunicacions claus de l’empresa per assegurar-ne l’eficàcia. Optimar els circuits i canals de comunicació interna.
Identificar causes de l’estrès i conèixer, des d’un punt de vista neurològic, com es genera. Trobar eines per reduir-lo i gestionar-lo de manera adient.
La falta d’un adequat son reparador té múltiples (i perilloses) incidències en el nostre rendiment laboral diari: falta de retenció de la informació (mala memòria de treball), dificultats en pensament analític i presa de decisions, baixa creativitat per resoldre problemes, estat anímic negatiu que complica les relacions interpersonals.
Aquest curs, orientat normalment a treballadors del torn de nit però útil per a qualsevol persona amb problemes del son, posa l’accent en tot un seguit de bones pràctiques i de tècniques orientades a fer que l’usuari pugui restablir més temps de son i de més qualitat.
Conduir equips de persones, motivant-les i dirigint-les cap als objectius. Formar equips de treball autònoms i eficaços. Aportacions recents de la neurociència al lideratge (neurolideratge).
Acompanyar persones (joves i adultes) en situació d’atur en la seva recerca de feina (incloent mòdul inserció laboral FOAP i programes de foment de l’ocupabilitat del SOC). Transmetre eines d’autovenda i habilitats de comunicació útils per a trobar feina.
La pràctica de Mindfulness redueix l’estrès laboral, aporta claredat mental en la presa de decisions i millora l’empatia i la capacitat de treball entre companys/es. El benestar de l’equip i el clima laboral milloren, i l’entitat se’n beneficia.
Descarrega’t el nostre pdf aquí.
plicar les competències emocionals a la feina diària: relació positiva amb l’equip, gestió correcta de conflictes, motivació, superació d’entrebancs, comunicació positiva, actitud personal…
Planificar correctament les tasques. Controlar els factors que fan perdre temps. Treure profit al temps disponible. Traducció pràctica i senzilla de les lleis de gestió del temps.